Menu

Laga mat ute – utrustning för vandring

Innehåller annonslänkar till utrustningen jag själv använder

Här hittar du mer information om utrustningen jag använder i mitt friluftsliv. Jag har länkat till återförsäljare av grejerna och om du köper något stöttar du mitt arbete med bloggen och min vision om att sprida vandringsglädje till fler. Undrar du något eller vill ha fler tips, skriv en kommentar. Tack!

Utrustning för att koka kaffe

Presskaffe

Helikon-Tex CAMP French Press Coffee Mug (annonslänk) är enkel att använda med vatten ur termos. Smart när risk för skogsbrand föreligger eller när du vill ha en lika smidigt lösning som snabbkaffe fast du har krav på att det ska smaka gott också.

Köp Helikon-Tex CAMP French Press Coffee Mug hos Röda Stjärnan (annonslänk)

Här hittar du ett blogginlägg med fler bilder på kaffepressen.

Stormkök

Läs mitt blogginlägg om stormkök här.