Menu

Hyr vår lägenhet i Funäsdalen

Hyra lägenhet i Funäsdalen

Vill du hyra vår fina lägenhet i Funäsdalen? Här hittar du lägenheten på AirBnB. Här nedanför berättar jag mer om lägenheten och om Funäsfjällen. Bokningen gör du via AirBnB för att direkt få bekräftelse på din bokning och vara säker på att få dina datum.

Du kan också höra av dig direkt till mig via Instagram DM så kan jag kanske kirra ett bättre pris men det kan dröja lite innan jag svarar och bekräftade bokningar genom AirBnB har förtur. Givetvis får du gärna skriva till mig om du har frågor om att hyra mitt och Max boende i Funäsdalen. Varmt välkommen!

Hyr lägenhet i Funäsdalen nära skidbackar och längdskidspår

Vår lägenhet i Funäsdalen ligger ungefär 300 meter från Funäsdalsberget. Ta Röstbergsliften upp och njut av skidåkning i världsklass. Dessutom finns en grym snowboardpark på Funäsdalsberget. Du kan med andra ord gå från lägenheten till skidbacken utan problem.

Funäsdalen, och vår lägenhet på Röstberget, är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Funäsfjällen med orterna Funäsdalen, Ramundberget, Tänndalen, Bruksvallarna och Tännäs. Du får tillgång till alla skidsystem med ett liftkort.

Dessutom finns 300 mil längdskidspår tillgängligt precis nedanför balkongen. Starten för flera av spåren finns nämligen på Funäsdalens IP som är granne med lägenheten. De välpreparerade skidspåren är bland de bästa i Sverige och många ur eliten tränar i Funäsfjällen.

Här hittar du information om priser och tillgängliga datum.

Lägenhet i funäsdalen nära skidbacke hyra

Lägenhet för 4 personer i Funäsfjällen

Vår lägenhet är 58 kvm stor och ligger på andra våningen med vacker utsikt mot Anåfjället. Wifi finns självklart. Modern, fräsch och mysig lägenhet med golvvärme, tvättmaskin/torkskåp, välutrustat kök och stort vardagsrum. Givetvis finns även möjlighet till skidförvaring i vårt förråd invid ytterdörren.

Två sovrum finns i lägenheten. Ett med en 140 cm säng, ett rum med våningssäng. Det finns även en extra säng som går att ställa i vardagsrummet. Parkeringsplats med motorvärmare ingår, ta med en sladd bara.

Din ankomst underlättas av att nyckeln finns i en box med kodlås.

Här hittar du information om priser och tillgängliga datum.

Hyra lägenhet i Funäsdalen nära skidbackar

Boende intill vandringsleder och cykelleder i Funäsfjällen

Vill du cykla mountainbike utför backar med härligt välgjorda cykelleder? Då är Funäsfjällen rätt destination. Förutom backarna på Funäsdalsberget hittar du fantastisk åkning i Tänndalen. Dessutom finns cykelleder på fjället och i skogarna runt omkring Funäsdalen.

Är du som jag och hellre vandrar eller springer trail? Då kommer du inte hellre bli besviken. Ladda ned gratisappen Spår & Leder i Funäsfjällen så kommer du snart se hur otroligt mycket det finns att utforska. Flera leder når du direkt från vår lägenhet. Du kan också ta bilen en bit, exempelvis till fjällparkeringen i Tänndalen eller till parkeringen vid vattenfallet Andersjöåfallet för att utforska andra delar av Funäsfjällen.

Här hittar du information om priser och tillgängliga datum.

Vill du veta mer om Funäsfjällen? Här hittar du mina blogginlägg om Funäsdalen, Tänndalen och resten av Funäsfjällen.

Bilder från lägenheten i Funäsfjällen

Hyra lägenhet i Funäsdalen
Lägenhet i Funäsfjällen att hyra
Hyra lägenhet i Funäsdalen
Hyra lägenhet i Funäsdalen

Här hittar du information om priser och tillgängliga datum.

Varmt välkomna till Funäsfjällen!