Menu

Samarbeten och annonslänkar

Genom att samarbeta med företag och genom att publicera annonslänkar i mina blogginlägg finansierar jag arbetet med sajten. Det kostar aldrig dig något men om du väljer att köpa något i en butik jag länkar till då får jag en liten provision. Det påverkar inte dig men det gör stor skillnad för mig. Tack för att du som läsare hjälper mig att kunna driva den här bloggen!

Samarbeten och innehållsproduktion

Om du jobbar på ett företag som söker efter en content creator är du välkommen att höra av dig till mig på wilda.nilsson.outdoor(a)gmail.com så berättar jag mer om vilket värde jag kan skapa för dig.

Läs mer om mig under sidan ”Om mig”.

Varför har jag annonslänkar?

Här hittar du mer information om utrustningen jag använder i mitt friluftsliv. Jag har länkat till återförsäljare av grejerna och om du köper något stöttar du mitt arbete med bloggen och min vision om att sprida vandringsglädje till fler. Rent konkret innebär detta att jag får några kronor om du köper något jag länkar till. Detta är helt kostnadsfritt för dig. Undrar du något eller vill ha fler tips, skriv gärna en kommentar. Tack!