Menu

Digital bok: Fjällvandring – En redig guide för dig som vill vandra förberedd

(15 kundrecensioner)

199 kr

Lär dig allt du behöver veta om fjällvandring i min rejäla guide. Boken är digital och du läser den lätt på mobilen, surfplattan eller datorn.

Du får praktiska kunskaper om vandring och friluftsliv som gör din fjällvandring roligare och säkrare. Däremot är det inte alltid så tillrättalagt. Jag pekar med hela handen och berättar vilka metoder jag tycker fungerar bäst på fjället och i skogen med utgångspunkt i mina erfarenheter från jobbet i Försvarsmakten.

Lär dig mer om:

 • Planering och förberedelser
 • Färdplanering och att göra riskanalyser
 • Träning inför vandring
 • Fjällvett
 • Rutiner under vandringen
 • Självförtroende i friluftslivet och att hantera rädslor
 • Konflikthantering
 • Att använda karta och kompass
 • Kläder och utrustning

Tack för att du köper min bok Fjällvandring – En redig guide till dig som vill vandra förberedd

Artikelnr: 1 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Detta är en digital bok – vill du köpa boken i tryckt format så finns den här på Amazon.

Lär dig allt du behöver om vandring i fjällen

Jag vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna genomföra en rolig och säker fjällvandring. I varje kapitel får du ta del av det jag lärt mig om vandring, friluftsteknik och fältkunskap. Du får hjälp att omsätta kunskapen i praktiken genom olika övningar, träningspass och tipslistor. I min bok får du veta allt du behöver veta inför din fjällvandring.

Förutom allt du behöver veta om utrustning, kläder, mat, tält och annat praktiskt berättar jag om hur du kan hantera rädslor, hur grupper kan hantera konflikter på fjället och hur du använder karta och kompass.

Boken är illustrerad med mina egna fotografier från vandringar i fjällen och på andra platser.

E-bok om fjällvandring

Detta är en digital bok om fjällvandring, du får boken som en PDF och läser den smidigast genom att använda gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader. Designen är anpassad för mobilen, du kan lätt scrolla genom hela boken på din telefon. Såklart går det utmärkt att läsa på dator och surfplatta också.

När du laddat ned boken behöver du inte ha tillgång till Internet.  På så sätt blir jag din guide även uppe på fjället eller ute i skogen, utan att du behöver lägga vikt i form av en bok i ryggsäcken, vill du däremot köpa boken i tryckt format så finns den här på Amazon.

 

Fjällvandring – En redig guide till dig som vill vandra förberedd av Wilda Nilsson

15 recensioner av Digital bok: Fjällvandring – En redig guide för dig som vill vandra förberedd

 1. Elin (verifierad ägare)

  En bok med massvis som man har koll på, men kan behöva påminnas om, och även en hel del nytt. Super! 🙌

 2. Lelle (verifierad ägare)

  En välfylld bok med många matnyttigheter.
  Hoppas ni som inte har så mycket erfarenhet av fjällvandring läser den här boken, då kommer du väl förberedd ut i naturen.

 3. Tobias (verifierad ägare)

  Bra bok med tydliga råd skrivet i ett lättförståeligt språk

 4. Malin (verifierad ägare)

  KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA DEN HÄR BOKEN!
  Så värdefull guide för den som vill börja med vandring! Jag tänkte ändå att jag hade lite koll sen innan, men det blir tydligt hur mycket det finns att tänka på och hur viktigt det är att vara förberedd. Det ÄR helt klart stor skillnad på att gå i skogen i närheten av där du bor, och att vandra i områden där vädret kan skifta kraftigt på kort tid.

  Boken är lättläst och fylld med bra och matnyttiga tips. Den gjorde mig även oerhört sugen på att åka till fjällen NU, både utifrån att Wilda skriver på ett inspirerade sätt, men framförallt också alla fina bilder.

  Tack för den här guiden! Så himla värdefull, kommer absolut ha med den ut vid nästa äventyr!

 5. Liselott Marklund (verifierad ägare)

  En toppenbok helt enkelt. Handfasta råd, tydlig och lättläst. Wilda gör det enkelt att ta sig ut i naturen. Tack så mycket 🙏🏼

 6. Madeleine (verifierad ägare)

  Väldigt bra bok för mig som ännu inte fjällvandrat ordentlig! Många bra tips som känns enkla att praktisera utifrån beskrivningarna. Mycket inspirerande bilder och man vill inget hellre än att packa väskan och ge sig ut när man läst klart 😍

 7. Simon (verifierad ägare)

  Grundläggande och tydlig lätt att läsa. Rekommenderar denna bok om man vill lära sig vad man ska tänka på i naturen och vill börja ta dig ut i naturen.

 8. Christian (verifierad ägare)

  En bra bok som ger en all fakta man behöver när man ska ut å vandra i fjällen.

 9. Nina (verifierad ägare)

  Kan varmt rekommendera denna bok som ger massor av bra tips för äventyr i fjällen.

 10. Kristina (verifierad ägare)

  Bra bok tydligt och enkel att förstå. Nya tips som jag fick lära mig är ändå ute rätt mycket. Bra att kunna använda som uppslagsbok.

 11. P-A (verifierad ägare)

  En gedigen bok, alla kan ha nytta av denna från nybörjaren till den med mer erfarenhet.
  Snygga bilder och tips som inspirerar till egna utflykter, rekommenderas starkt!

 12. Björn (verifierad ägare)

  Jättebra bok med användbara tips. Som nybörjare i vandringsvärlden skulle jag köpt den långt tidigare, inte 3 veckor innan 1a veckans fjällvandring. Gick ju bra ändå. Köp boken innan du börjar köpa en massa prylar!

 13. Ramona (verifierad ägare)

  .

 14. Malin (verifierad ägare)

  Konkreta verktyg, inspirerande beskrivningar av vandringslivet och härliga bilder som får en att vilja bege sig till fjället på en gång. Tipsen är både välgrundade och många. Jag gillar särskilt tilltalet som får mig både peppad och ödmjuk inför naturens prövningar. Tonen är varm och aldrig mästrande. En generös bok värd varenda krona!

 15. Peter A (verifierad ägare)

  En redig guide för dig som vill vandra förberedd, bara titeln säger allt tycker jag.
  Fantastiskt bra bok som tar upp det mesta inför och under äventyret i naturen. Tycker speciellt om kapitel om träning, jag har saknat handfasta tips på upplägg av förberedelser, nu har jag fått det.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.