Menu
Livsdesign

Frihetskapital: digital workshop om ekonomi och sparande

Förutom friluftsliv brinner jag för jämställdhet. En viktig ingrediens i detta är självständighet avseende ekonomi. Torrt och trist? Inte alls! Med bra koll på sina pengar går alla tänkbara drömmar att uppfylla. Över hundra personer röstade på min Instagram att de ville komma på en gratis, digital workshop om pengar och sparande.

Under workshopen delar jag mina tankar om sparande och ekonomi. Jag berättar hur jag lagt upp min strategi för både lång- och kortsiktigt sparande och jag berättar exakt hur du gör för att komma igång. För mig är det viktigt att visa hur enkelt det faktiskt är att komma igång. Det är inte krångligt, jobbigt och svårt – med de verktyg som finns idag är det superenkelt att sköta allt via mobilen.

Det blir en steg-för-steg genomgång där jag berättar hur jag gjort helt enkelt. Sedan förstår du säkert själv att jag bara är en vanlig person och inte en ekonomisk rådgivare. Du får ta mina tips och sedan fatta dina egna beslut. Det finns såklart alltid risker med att investera men kanske har du en hundring i månaden att börja med?

Anmäl dig till föreläsningen

Genom att anmäla ditt intresse här nedanför kommer du med på en maillista, jag skickar sedan ut mail med inbjudning till eventet som alltså kommer hållas på Zoom och vara helt kostnadsfritt. I slutet av seminariet kommer jag berätta kort om mina böcker om friluftsliv, så vet du. Jag sparar ju pengar som friluftskapital och ska i vår ta ledigt och gå på vintertälttur i fjällen. Sånt behöver jag spara pengar till.

Det första Zoom-hänget/föreläsningen kommer hållas fredag den 2 december kl 12.00-12:45.

Skriv upp dig nedan så kommer du få Zoom-länken på mail innan föreläsningen drar igång!

Här anmäler du ditt intresse:

Wilda Nilsson friluftsliv

Fler inlägg om pengar och privatekonomi

Undrar du något om privatekonomi, livsdesign eller vad jag tänker om pengar? Fråga gärna i en kommentar så gör jag ett inlägg med svar!

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.