Menu
Kläder för friluftsliv / Kläder och utrustning / Utrustning för friluftsliv

Fyra billiga julklappstips till skidåkare och frilufsare

Innehåller annonslänkar

Är du på jakt efter julklappar och vill ge något som är bra på riktigt trots begränsad budget? Då är det smart att göra några inköp under Black Friday. Här kommer 4 tips på grejer jag gillar (och själv precis beställt) som inte kommer ruinera dig.

Trosor av merinoull från Hellner eller dessa från Urberg

Sport-bh av merinoull från Gridarmor

Återanvändningsbara handvärmare från Life Systems

Sittunderlag av återvunnen merinoull från Woolpower

Har du en något högre budget, eller om du bara äntligen vill unna dig världens enligt mig absolut bästa vantar, så finns dessa från Hestra nu också på rea.

En kommentar om Black Friday

Jag blir rent ut sagt irriterad på att många företag PR-kuppar under Black Friday för att uppmuntra anti-konsumtion. Vi förstår väl allihop att de inte vill något hellre än att få oss konsumenter att känna att de är ansvarstagande företag, hos vilka vi under resten av året shoppar till fullpris. För i ärlighetens namn är mycket friluftsutrustning dyrt. Och det är inte alla som har svinhöga löner. Min egen ligger på 26 000 kr i månaden.

Då är det inte så konstigt att vilja passa på när det kommer erbjudanden på grejer jag ändå hade tänkt köpa. Så som trosor av merinoull. Jag har lagt ett gäng olika bud på tradera, exempelvis på skidbyxor, men trosor – nej, tyvärr, de vill jag köpa oanvända. Och jag passar på när det är Black Friday erbjudanden hos Outnorth.

Passa alltså på att köpa julklappar (eller något åt dig själv) till bättre pris hos Outnorth under Black Friday.

1 Comment

  • Jasmine
    1 december 2021 at 14:16

    Så bra tips! Tack för det!

    Reply

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.