Menu
Friluftsliv / Vandring

Vandring med hund – gratis föreläsning på Nordic Dog Days

Är du sugen på fjällvandring med din hund? Eller en annan sorts vandring i skog och mark med vovven? Den 18 juni föreläser jag på den digitala hundmässan Nordic Dog Days. Eventet är gratis för dig som besökare och det vore väldigt roligt om du ville lyssna på mina tips och erfarenheter av att vandra i fjällen med hund. Här finns mer information om Nordic Dog Days och länk till bokning av din gratisbiljett.

Vill du lyssna på föreläsningen nu i efterhand går det fint. Du hittar den här.

Undrar du något särskilt? Fråga gärna i en kommentar så ska jag försöka få med det du vill veta i min föreläsning!

I min föreläsning kommer jag berätta vad du behöver veta inför och under din vandring med hund. Jag tipsar om sådant som får dig och vovven att må bra och ha kul på fjällvandringen. Dessutom tipsar jag om sådant som är smart att öva på i förväg.

Friluftsliv med hund

Läs mer om att vandra med hund

Fjällvandring med hund – mitt blogginlägg med massor av tips

Intervju med hundtränar -Lily om träning med hund inför vandring

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.