Menu
Friluftsliv

Digital föreläsning: tälta på vintern

Är du sugen på att vintertälta? Vill du få tips och konkreta råd som gör utfärden säkrare och roligare? Vill du också få möjlighet att ställa frågor och bolla idéer med mig? Då är du varmt välkommen till min digitala föreläsning om vintertältning och friluftsliv på vintern på sändag 28 november 2021.

Onlineföreläsning om vintertältning

På söndag (28/11-21 kl 10.00) föreläser jag online om att tälta på vintern.

Kyla, mörker, snö, blåst – allt är hanterbart med rätt förberedelser, kunskap och övning.

I den här föreläsningen delar jag med mig av konkreta tips som gör ditt vinteräventyr bättre. Du kommer få mina tips om hur du kan tänka när du planerar din utfärd, vilka rutiner och åtgärder du borde använda under äventyret om du vill vara varm och torr. Jag berättar hur du gör för att vintertälta säkert och bekvämt och du får såklart möjlighet att ställa frågor om friluftsliv på vintern.

Med den här föreläsningen vill jag inspirera och på ett enkelt sätt förklara det du behöver veta inför tältturer på vintern.

Boka gärna din biljett direkt här nedanför. Har du frågor? Hör av dig till mig genom att skriva en kommentar på det här inlägget.

https://www.eventbrite.com/e/talta-pa-vintern-onlineforelasning-av-outdoor-wilda-biljetter-215073048277
Tälta på vintern varm sovsäck

Välkommen att boka din biljett för 99 kr på Eventbrite.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.