Menu
Friluftsliv / Kläder och utrustning

Jag är med i Jack Wolfskin Discovery Team

Jag har använt tältet Jack Wolfskin Exolight III i flera år, jag har vandrat hundratals kilometer med ryggsäcken Jack Wolfskin Denali. Min absolut bästa ryggsäck för dagstur är sedan flera år en Jack Wolfskin. När jag fick frågan om att göra ett fördjupat samarbete i med Jack Wolfskin kändes det därför självklart att säga ja. Sedan kan jag ju tillägga att andra medlemmar i teamet exempelvis är överlevnadsexperten Bear Grylls och bergsbestigaren Reinhold Messner.

Vad betyder det här då? Först och främst kommer du kunna hänga med mig på Outdoor Festival STHLM den 27-28 maj. Jag finns såklart hos Jack Wolfskin och kommer hålla tre olika miniföreläsningar/praktiska lektioner både lördag och söndag! Jag kommer på tre olika tider att lära ut: grunderna i karta och kompass, tips om att vandra med hund och hur du gör eld med tändstål. Här finns hela schemat. Det är gratis entré till området som är på Djurgården i Stockholm.

I övrigt så kommer jag fortsätta dela mina berättelser från vandringar och andra äventyr. Jag kommer fortsätta använda mina Jack Wolfskin-favoriter och jag kommer förmodligen upptäcka några fler. Förhoppningsvis vet du redan att jag bara tipsar om sådant jag själv gillar och använder.

För mig är det här väldigt stort och väldigt kul, hoppas du gläds med mig <3

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.