Menu
Friluftsliv

Jag föreläser om fjällvandring digitalt och på mässa

Sommaren och fjällvandringssäsongen närmar sig med stormsteg. Jag är så taggad och har redan spikat ett äventyr på Lofoten följt av en veckas vandring med Max från Norge till Abisko. Är du också sugen på att snöra på dig kängorna?

På fredag och lördag föreläser jag på Uppsala Outdoor Expo på Fyrishov och berättar hur du gör för att komma igång med fjällvandring.

Bor du inte i närheten? Ingen fara! Jag kör föreläsningen digitalt också den 2 april. Här kan du läsa mer och boka din biljett. Givetvis är föreläsningen direktsänd och du kommer kunna ställa frågor om friluftsliv och vandring till mig under tiden. Jag håller föreläsningen på Zoom och du kommer få all info när du köpt biljetten som kostar 99 kr.

Vore så roligt om du ville komma till Uppsala eller på min digitala föreläsning.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.