Menu
Motorcyklar

Svenska Nationaldagen

Tunga moln fyllde himlen när vi åkte ut för en körning på riksdagen. Ser att min cykel väntade på den första tjänsten jag fick rida i baksätet, vilket också är ganska trevligt och mycket gosig.

Efter att ha haft några problem skytte cykel bilder av mig själv jag ville försöka skjuta Max. Vi ville också testa några nya redskap.

Ryggsäckar för cyklister

Naturligtvis har jag panniers för min cykel men Max måste rida med en ryggsäck. Jag har köpt honom en från XLMOTO och nu har jag också fått en, Carbon XLMOTO Slipstream Ryggsäck, i ett vårdpaket. Vi bestämde oss för att se om det verkligen är vattentätt.

Vi hittade ganska djupa pölar och det regnade. Egentligen blev jag blöt stående för nära med kameran, haha. Ingenting blev våt i ryggsäcken men som var cool. Jeansen han har på sig (som jag köpte till Max som julklapp förra året, även från XLMOTO) blev riktigt blöta dock och cykeln var en enda röra men vi hade kul.

På tal om ryggsäckar, naturligtvis måste de ha en bra passform. Jag red med en vanlig ryggsäck en gång och jag tyckte det var obekvämt.

Ett gult och svart tema pågår för här.

Jag är så glad att bo bredvid utmärkta vägar för körning. Vi har både grusvägar och asfalterade med fina kurvor. Vi bor mellan Bålsta och Uppsala och det finns gott om vägar för oss att utforska fortfarande. Jag ser fram emot det!

Ha en bra dag och kör säkert!

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.