Menu
Kläder och utrustning / Utrustning för friluftsliv

Silva Free: pannlampa för längdskidåkning

Reklam för pannlampan Silva Free

Vi väckte fjället imorse. Någon behöver ju göra det också. Belöningen blev mörker som övergick i en fantastisk soluppgång över Hamrafjället och det nya, preparerade längdskidpåret som startar vid Fjällparkeringen. Ett högfjällspår redan i mellandagarna finns numera i Funäsfjällen, vilken dröm. Och vi skidade såklart till Andersborg Våffelstuga, där jag senast var på vår bröllopshelg när alla gäster åt middag med oss hos Johan och Marianne. Vi startade morgonen vid parkeringen och precis bakom mig är liksom platsen där vi vigdes. Åh!

Wilda Nilsson samarbete med Silva pannlampor

Men nu vara det ju pannlampan jag skulle berätta om. Silva Free, vilken jäkla pangpryl för friluftslivet. Du som hänger här vet säkert att jag redan använt den massor i höst, bland annat på joggingturer och nu är den äntligen invigd i skidspåret också. Det här är en utmärkt pannlampa för längdskidåkning.

Med Silva Free kan du kitta en pannlampa utifrån dina behov. Du sätter själv ihop ett kit och väljer hur stark lampan ska vara, hur lång batteritid du behöver och om du vill ha batteriet på pannbandet eller i fickan/ryggsäcken. Det sistnämnda är klockrent för mig när jag vill ha lång batteritid, och därmed ett rätt stort batteri, men inte vill ha den tyngden på huvudet.

Här ser du hur sladden sitter, nu hade jag batteriet i fickan men med ryggsäck blir det nästan ännu bättre. Fast sen blev det ljust och pannlampan hade gjort sitt för den här turen. Rekommenderar varmt att du spanar in pannlampan hos Silva. Vilken setup föredrar du?

Pannlampa Silva Free

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.