Menu
Friluftsliv / Kurser

Vilken helg det blev med Jack Wolfskin

Nu är jag riktigt trött men också nöjd och glad. Helgen har gått passerat ruskigt snabbt och jag har hängt på Stockholm Outdoor Festival tillsammans med Jack Wolfskin.

Det var många som kom på besök till ”montern” eller vad man ska kalla samlingen av tält vi satt upp. Extra roligt var såklart att träffa flera av er som läser/följer det jag lägger upp här och på instagram.

Jag höll miniföreläsningar, ”clinics” , och berättade dela om vandring med hund och dels lärde ut hur man tar ut en kompasskurs. Planen var egentligen att även utbilda i att tända eld med tändstål men det var blåsigt och torrt så det momentet strök vi av säkerhetsskäl.

När jag tipsade om att vandra med hund, så dök det upp många som ville lyssna och extra bra var det när den duktiga @aussieazka kom och visade hur man kan bli buren när man är en stor hund.

Missade du lektionen på festivalen men vill lära dig karta och kompass, då finns chansen redan i helgen. Då håller jag en kurs i egen regi på Järvafältet i Stockholm. Läs gärna mer och boka här.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.