Menu

Innehåller annonslänkar

Jag tycker att en riktigt bra termos som håller värmen på vattnet länge och som står pall för åtminstone en del stötar/normalt bruk ingår i varje vandrares basutrustning. Särskilt vintertid. Du kan naturligtvis köpa en termos second hand.

Är du däremot på jakt efter en ny som du kommer kunna använda i många år rekommenderar jag Stanley Classic Bottle 0,75 liter. Jag använder min jämt. Senast på fjällvandringen på höstlovet och om du följt mig ett tag har du säkert sett den på diverse bilder och filmer. Detta är alltså ett väl beprövat tips.

Här hittar du termosen Stanley Classic Bottle 0,75 l hos Outnorth.

Välj rätt termos Stanley Classic Bottle 0,75
Termos från Stanley. Mysigt med fika efter ett kallbad.

Till mina dagliga promenader med Flexie tar jag alltid med kaffe i en termos det går att dricka direkt ut. Mina favoriter är denna från Stanley och den här från Primus.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.