Menu
Börja vandra / Friluftsliv / Vandring

Vill du köpa min bok om friluftsliv i tryckt format?

Nu kan du förbeställa min bok ”Fjällvandring – En redig guide för dig som vill vandra förberedd” i tryckt format.

Min bok handlar om friluftsliv och vandring och är en konkret guide fylld av tips och tydliga instruktioner.

Kan varmt rekommendera denna bok som ger massor av bra tips för äventyr i fjällen.

Nina, Läsare

Bok om vandring och friluftsliv

Eftersom flera följare på Instagram har bett om det här jag kontaktat ett tryckeri och om 200 exemplar blir förköpta kommer jag ha råd att trycka min bok. Boken kostar 299 kr inklusive frakt. Jag bedömer att boken kommer komma ut senast våren 2022 men förhoppningsvis tidigare. Det beror helt enkelt på om tillräckligt många beställer. Vill du förbeställa boken gör du det här.

Om 200 exemplar beställs så får du en faktura på mailen. Skulle inte tillräckligt många beställningar göras kommer såklart ingen faktura. Du fyller alltså bara i dina uppgifter och kommer sedan få boken hem i brevlådan. Du betalar ingenting förrän jag vet att boken kommer tryckas.Du får självklart gärna tipsa kompisar om att beställa boken. Över 50 ex är redan bokade.

Konkreta verktyg, inspirerande beskrivningar av vandringslivet och härliga bilder som får en att vilja bege sig till fjället på en gång. Tipsen är både välgrundade och många. Jag gillar särskilt tilltalet som får mig både peppad och ödmjuk inför naturens prövningar. Tonen är varm och aldrig mästrande. En generös bok värd varenda krona!

Malin, Läsare

Här beställer du!

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.