Menu
Börja vandra / Friluftsliv / Vandring

Hjälp mig välja omslag till min bok

På söndag släpper jag min digitala bok om vandring och jag vill verkligen att omslaget ska kännas bra. Att det ska inspirera den som vill lära sig mer om fjällvandring och friluftsliv att köpa boken. Jag vill såklart uppfattas som proffsig, kunnig och hjälpsam samtidigt som jag inte vill ha en extrem äventyrsbild som avskräcker nybörjare.

Så här ser mina förslag ut just nu och det brinner i knutarna med att bestämma sig eftersom jag vill kunna använda omslaget för att berätta att jag har ett lanseringspris som gäller till och med lördag.

Skriv gärna en kommentar eller skriv till mig på Instagram och tyck till. Vilket omslag gör dig mest sugen på att läsa min bok ”Fjällvandring – En redig guide för dig som vill vandra förberedd”?

Vill du köpa boken? Här finns den att beställa.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.