Menu

Innehåller reklam för Meds.se genom annonslänkar

Vill du bara ha svaret på hur man slipper lårskav? Här kommer det The Skin Agent MOVE (adlink).

Vad är lårskav? Det är exakt vad det låter som. Dina, och mina, lår gnids mot varandra och det börjar skava, svida och kännas irriterat. Inte kul. Under klänningen, i korta shorts, på promenaden i badkläder. Usch och fy, det där slipper man ju helst? Det finns en lösning! Gör så här för att slippa svidande lårskav:

Använd ett antiskav-stick. Det är så lätt som det låter, du applicerar det direkt på huden och efter mindre än en minut är huden redo. Jag är himla glad jag packade antiskav-sticket MOVE i ryggsäcken inför resan.

Som du kanske vet är jag i Thailand på bröllopsresa och jag försöker hålla igång träningen så gott det går. Promenader på stranden, några joggingturer och styrketräning har det blivit men det är såklart tokvarmt. I korta shorts och på långpromenaderna i baddräkt på stranden kommer lårskavet typ direkt. Därför drar jag på The Skin Agent, det är lättare och mindre kladdigt än att ta på sig deo.

Jag har använt The Skin Agent ända sedan jag lärde känna grundaren Linda. Jag tycker det är coolt med svenska entreprenörer som tar fram produkter de själva saknat och jag har använt Lindas antiskav-produkter i över två år nu. På Vasaloppets Öppet Spår slapp jag skavsår i händerna tack vare The Skin Agent ACTIVE (ja, köp en stor den kommer gå åt på fjällvandringen i sommar också). Den används när hud skaver mot tyg eller annat material.

När hud skaver mot hud, som exempelvis underarmarna mot sidan av kroppen när man springer i linne eller när låren går emot varandra, då är det MOVE som är bäst.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.