Menu
Kläder och utrustning / Utrustning för friluftsliv

Slipp skavsår med The Skin Agent antiskav-stick

Inlägget innehåller reklamlänkar till Meds och Röda Stjärnan

Trött på skavsår eller svidande lår men inte heller sugen på att tejpa? Prova ett antiskav-stick från The Skin Agent istället!

Jag använder det på övningar, vandringar och när jag springer för att slippa skav och svid på obehagliga ställen.

Under flera månader har jag nu sluppit tejpa hälarna och då går jag i kängor hela dagarna på jobbet. Jag har tagit på The Skin Agent efter jag duschat och innan jag drar på mig kängorna. Min upplevelse är att huden stärks över tiden. Däremot kommer jag förmodligen komplettera med tejp när jag ska bära tungt och gå långt. På joggingrundor i shorts har antiskav-sticket gjort under när det gäller att motverka lårskav och alla som någon gång gått i uniform vet hur det kan skava mellan både lår och skinkor. Då är det betydligt skönare med ett stick än att hålla på med kroppspuder tycker jag. Dessutom, det är en svensk, kvinnlig entreprenör som tagit fram produkten!

Dina lår, skinkor, hälar och så vidare kommer tacka dig för att du upptäckt skavsårstejp på stick.

Här finns den större förpackningen jag har i badrummet (annonslänk).

Här hittar du den lilla jag har med mig ut i naturen (annonslänk).

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.