Menu
Friluftsliv / Mina böcker

Vandringsplaneraren – Planera din vandring i 7 steg

Det är roligt att planera en fjällvandring men det är en hel del att tänka på. Att planera en fjällvandring är också en nödvändig säkerhetsåtgärd. Jag ville göra det enkelt för dig och därför tog jag fram Vandringsplaneraren.

Jag sitter med en fjällkarta över Abisko och Kebnekaise utvecklad på bordet framför mig. Kaffekoppen är påfylld, anteckningsblock och penna är framplockade liksom kompassen med tillhörande halsrem som också är en linjal. Visst är det en särskild känsla att planera en fjällvandring? Det är tveklöst en rolig del av vandringsupplevelsen. 

Att planera en fjällvandring är också en nödvändig säkerhetsåtgärd. Därför är det rimligt att göra det ordentligt. Oavsett vad man planerar är det lättast att följa en checklista tycker jag, att det finns en planeringsprocess helt enkelt. Just därför tog jag fram Vandringsplaneraren.

Vandringsplaneraren är en steg för steg-process där du får hjälp av tydliga instruktioner, mallar och exempel. Resultatet blir en färdplan med riskanalys som gör dig trygg på fjället.

Vandringsplaneraren

Du kan enkelt skriva ut Vandringsplaneraren och fylla i den medan du sitter vid köksbordet med en karta och kopp kaffe. Vill du veta mer? Klicka här och beställ ditt ex av Vandringsplaneraren.

Vandringsplaneraren

Bli trygg på fjället i 7 steg med Vandringsplaneraren.

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.